Chillen op de SERPENTES van Neospiel
maandag 08 februari 2016 14:25

Klimmen, chillen, balanceren, glijden, communiceren... met de SERPENTES heeft speeltoestellenleverancier Neospiel modulaire speelelementen ontwikkeld die aan alle eisen van de huidige jeugd voldoet. SERPENTES wordt opgebouwd uit een drietal modules die oneindig en willekeurig aan elkaar kunnen worden gekoppeld, al naar gelang de beschikbare hoeveelheid ruimte.

Chillen_en_spelen_op_Neospiel_Serpentes

SERPENTES biedt uitdaging voor klein en groot

Kinderen hebben ruimte nodig. Met de mobiele speelmodules van SERPENTES biedt Neospiel een speeltoestel dat kinderen aanzet tot fantasierijk spel en beweging. SERPENTES werd ontwikkeld op basis van ontwikkelingspschychologische inzichten. Naast ruimte om te spelen en te chillen, vergroot SERPENTES ook de grove motoriek, het evenwichtsgevoel en spierkracht. De zeer strak en modern ogende speelmodules bestaande uit netstructuren en houtplatformen, voldoen zowel aan de eisen van een kleine als grote speelruimte. SERPENTES bestaat uit 3 verschillende modules die onderling met elkaar te combineren zijn en een flexibele en creatieve invulling van de openbare ruimte mogelijk maken. Het speelconcept past zich aan de beschikbare ruimte aan en u bepaalt zelf hoe uw speeltoestel eruit komt te zien.

Opbouw_module_Serpentes

Modulaire opbouw SERPENTES

SERPENTES bestaat uit aan elkaar gekoppelde modules, die door netstructuren met elkaar verbonden worden. De houtplatformen kunnen worden gebruikt om op te lopen, zitten of springen. Kleine kinderen kunnen hier bijvoorbeeld lekker op spelen en voor volwassenen is het een zitelement. Door de verschillende houtplatformen met balken aan elkaar te verbinden, ontstaat er een balanceermogelijkheid. De netstructuren bestaan uit een schuin en recht model die weer opgevuld kunnen worden met bijvoorbeeld extra klimnetten of een vogelnestschommel. Zo creeërt u een eigen speelplek waar actief gespeeld kan worden maar ook ruimte is om te rusten. Onderstaand vindt u enkele voorbeelden hoe een SERPENTES opgebouwd kan worden.

Neospiel_Serpentes_v1

Neospiel_Serpentes_v2

SERPENTES is hufterproof

Alles kan kapot zegt men wel eens. Maar bij de SERPENTES moet je daar wel erg je best voor doen. De frames bestaan uit buizen van roestvast staal en hebben kant en klare fundamenten. Een voordeel hiervan is dat de modules snel opgebouwd kunnen worden. Voor de netten worden zeer sterke touwen gebruikt met een verzinkt stalen basis die met polyester garen omwikkeld zijn. Het polyester garen heeft een grote weerstand tegen schuren, is bestendig tegen UV-straling en verkleurt niet.

Serpentes_modulaire_speelelementen_van_Neospiel

 

Klik hier voor de flyer over de SERPENTES.

Wij helpen u graag met het samenstellen van uw SERPENTES.
Bel ons voor meer informatie of een vrijblijvende offerte: 053 - 536 27 67

 


Naar onze productzoeker
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Stel u eigen catalogus samen
Ontwerp & realisatie www.sov.nl