Dealer BERG Leisure skelters en trampolines
dinsdag 06 mei 2014 13:48

Voor de recreatieve sector levert BERG een aparte productlijn aan skelters en trampolines. Deze producten zijn geschikt voor zeer intensief gebruik en kunnen tegen een stootje.

GranTourwagon

BERG introduceert de BERG GranTour Racer & BERG GranTour Offroad

Plezier voor (minimaal) vier, dat is wat de BERG GranTour familiefiets biedt. Daarom zijn een tweetal vernieuwde types van de BERG GranTour ontwikkeld, die wij u samen met BERG op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg laten zien. Dit zijn de BERG GranTour Racer en de BERG GranTour Offroad. Bij de Offroad-versie is ongelijk terrein geen uitdaging meer dankzij de nieuwe en supersterke schommel-as en de brede banden uitgevoerd met een off-road profiel. En de aanschaf van de GranTour is ook een prima zakelijke investering die, naast veel plezier voor het hele gezin, ook snel terug te verdienen is als u deze familiefiets als verhuurobject inzet.

Specificaties van de BERG GranTour familiefiets:

  • trendy design in fel oranje met een zwart frame en lichte kunststof wielen
  • gewicht ca. 100 kg.
  • geschikt voor 2 volwassenen en 2 kinderen
  • voorstoelen zijn uitgevoerd met 2 veiligheidsgordels
  • betrouwbaar stuurprincipe
  • geoptimaliseerde AF (automatic freewheel)
  • handrem en parkeerrem op de achterwielen
  • voor de Offroadversie geldt: 18 inch offroad wielen en schommel-as 15° zwenking.

Kom de nieuwe BERG GranTour familiefietsen bekijken op de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. U vindt BERG op de stand samen met Kühlkamp Buitenspelen in hal 2, standnummer 221.

GranTouraction7

Kühlkamp Buitenspelen officieel dealer van BERG Leisure producten

Sinds begin dit jaar mogen wij ons officieel dealer van de BERG Leisure producten noemen. Misschien kent u de BERG-producten al wel, BERG brengt al meer dan 25 jaar een groot scala aan skelters en trampolines op de markt. Naast verschillende uitvoeringen voor de particuliere markt, maakt BERG voor professioneel gebruik een aparte productlijn genaamd Leisure. Een aantal producten wordt speciaal voor de recreatie ontwikkeld zoals bijvoorbeeld de BERG familiefietsen. Daarnaast zijn er skelters en ander rijdend speelgoed, bolderkarren en trampolines die voor professioneel gebruik worden voorzien van net dat beetje extra robuustheid.  Hierdoor zijn kwaliteit, veiligheid en levensduur ook bij intensief gebruik gewaarborgd.
_BERG_Bolderwagen

Voor intensief gebruik

BERG begrijpt dat producten voor de recreatieve sector heel intensief gebruikt worden en tegen een stootje moeten kunnen. Als ondernemer in de recreatieve sector doet u er alles aan om er voor te zorgen dat uw gasten veel plezier en ontspanning beleven. BERG-producten kunt u met een gerust hart aan uw gasten aanbieden. Ze zijn van goede kwaliteit, getest op veiligheid en vergen weinig onderhoud. Dit wordt zichtbaar in extra laswerk, dikkere frames, beschermende kettingkasten, speciale zijspoilers en kettingspanners. Voor de trampolines uit zich dit in een dikkere en bredere padding, speciale veren en sterkere frames.

BERGSafetynetcomforttotalchild2

Terugverdienmodel

Met de skelters en trampolines van BERG Leisure biedt u op uw camping, vakantiepark, attractiepark of openbare speelruimte eindeloos veel speelplezier. Bovendien zijn de producten zeer geschikt om te verhuren. Investeer in de aanschaf van een aantal skelters of een trampoline en laat uw gasten tegen een kleine vergoeding per tijdseenheid (half uur, uur, halve dag) gebruik maken van de BERG-producten. U biedt uw gasten voor een klein bedrag enorm veel vermaak en u kunt hiermee zelf uw investering snel terugverdienen. Neem contact met ons op als u over deze mogelijkheid meer informatie wilt. Wij geven u graag enkele voorbeelden. 

BERGBuddyBERGBikyactionwithboys

Leisure producten:

Op onze website hebben wij alle professionele producten van BERG opgenomen. Heel veel van deze skelters en trampolines zijn overigens ook geschikt voor scholen en kinderdagverblijven. Als u in de productzoeker kiest voor de speelfunctie fietsen, krijgt u een overzicht van alle skelters op uw scherm. Een overzicht van trampolines kunt u het beste zoeken door “trampoline” in het zoekscherm in te vullen. Wij sturen u ook graag de speciale brochure met alle BERG Leisure producten. Vul hiervoor het contactformulier in of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wij leveren ook BERG skelters en trampolines voor de particuliere sector.
Wilt u deze producten bekijken, klik dan op skelters of op trampolines of vraag de catalogus aan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 


Naar onze productzoeker
Meld u aan voor de nieuwsbrief
Stel u eigen catalogus samen
Ontwerp & realisatie www.sov.nl